Password was successfully changed.
Continue Shopping
Checkout

VOIP-Grossist

Hem/ VOIP-Grossist

Välkommen till Iskana VOIP-Grossist

 

Vår flexibla affärsmodell inom grossisthandeln har gjort det möjligt för oss att priskonkurrera kraftigt på elektronikprodukter över hela världen. Detta har i sin tur gjort det möjligt för oss att fortsätta utveckla våran affärsmodell strategiskt flera omgångar.
Detta har lett till att våra kunders affärsmodeller kunnat utvecklas i samma takt och kunnat fyrdubbla sina resultat.

 

 Med hjälp av våra effektiva betalningsvillkor mellan kunder och leverantörer så har vi fått ett A1-ryckte på marknaden. Detta i sin tur har lett till att fler kunder och leverantörer valt att använda sig av våra effektiva tjänster för fortsatt samarbete.

 

 I början av 2018 började vi med VOIP-grossisttjänster (Vois Over Internet Protocol) som är överföring av internationella mobilsamtal över internet. Med hjälp av de senaste teknikerna och samarbetet med operatörer, har vi möjlighet att kombinera våra effektiva betalningsvillkor för att få det bästa priset på era internationella samtal.

 

 Vi känner till våra styrkor, och vi vill dela med oss av den kvalitet och framgång som Iskana kan hjälpa din verksamhet med.

 Vänligen kontakta vårat försäljningsteam på +46 (0) 21-20922  eller maila oss på Telco@iskana.se och prata med en av våra säljare.

 

image

Samarbetspartners

Håll dig uppdaterad

Vi har ett brett sortiment av prylar som bärbara datorer, mobiltelefoner och alla tillhörande tillbehör för att hålla dig i kontakt med dina familjemedlemmar. Dessa enheter gör alla dina relationer starkare och pålitliga.

Prenumerera och låt oss hålla dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden, produkter och tjänster.